Meteoroloji uyardı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Yaşam Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Ağustos hava durumu raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Gün içerisinde özellikle dışarıda işi olanlar tedbirli olmak amacıyla “Bugün hava durumu nasıl?” sorusunun cevabını merak edip araştırıyor. Sizler için güncel hava durumu ile ilgili detayları haberimizde derledik. İşte, 6 Ağustos hava durumu raporu ve “Bugün hava nasıl?” sorusunun cevabı…

HAVA DURUMU - 6 AĞUSTOS

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

FIRTINAYA DİKKAT

Öte yandan hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ve zamanla Güneydoğu Anadolu'da batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya'da akşam saatlerinden sonra kuvvetli(30-50 km/sa)esmesi bekleniyor.

Üç büyük şehrimiz ise hazırlanan hava durumu raporunun özetleri şu şekilde:

İSTANBUL °C, 31°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 36°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 34°C

Az bulutlu ve açık