Mutlu ettikçe iyileşti

Yaşam Haberleri

Müzisyen Neşat Dinçer, oğlunu kaybedince yataklara düşüp, hafızasını kaybetti. Yerleştiği huzurevinde gördüğü ilgiyle ayaklanıp müzik yapmaya başladı. Diğer huzurevi sakinlerini de şarkılarıyla mutlu ederek hayata bağladı.

28 YAŞINDAKİ OĞLUNU KAYBETTİ

Geçmişte Semiha Yankı, Ali Rıza Binboğa ve Neşe Karaböcek gibi sanatçıların arkasında gitar çalıp, vokalistlik yapan Neşat Dinçer, 2000'li yılların başında 28 yaşındaki oğlunun ölümü sonrası hafızasını kaybetti. Sonra da yatağa mahkum kaldı. Kahramanmaraş Huzurevi'ne yerleştirilen Dinçer, şifayı burada buldu.

HEP BİRLİKTE ŞİFA BULDULAR

"Sevgiyle tekrar ayağa kalktım" diyen Dinçer, "Yaşam benim için bitmişti. Tekerlekli sandalyedeydim. Benimle ilgilendiler ve ayağa kalkarak, buradaki arkadaşlarıma konserlerle mutluluk vermemi istediler. Gitarıma tekrardan burada sarıldım. Onlar şarkı söyleyip mutlu olunca ben de mutlu oldum. Hep birlikte iyileştik" dedi.

5 yıldır Kahramanmaraş'ta huzurevinde kaldığını ve hayata yeniden başladığını söyleyen Neşat Dinçer, "İstek şarkı olursa onları çalıyorum ve devamlı gitarımla zaman geçiriyorum" diye konuştu.




Etiketler : neşat dinçer yatağa mahkum sevgi mutluluk sağlık