Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

Başaramayacaklar!

Keşke, bugünkü yazıyı dün yazabilseydim, eğer bu yazıyı dün yazabilseydim yazının başlığı, “ Çok çok ama her zamankinden daha çok dikkat” olacaktı!

Neden mi?

ABD, güvenlik gerekçesiyle(!) elçiliğini ve konsolosluklarını kapattı!

“ Ne var bunda diye soranınız olacak mı, bilmem?

Çünkü, bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde yaşayan 85 000 000 kişiden bir tek kişi bile, “ABD’nin güvenlik nedeniyle elçiliğini ve konsolosluklarını kapatmasından dolayı, biz neden dikkatli olmayız” diye soramayacak kadar acı tecrübeye sahiptir!

Lakin, bu sefer ki başka!

O kadar başka ki..!

Çünkü, ne zaman ABD bu ve benzeri kararlar alsa, ülkemizde ülke sınırları dışında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk’ün başına kanlı musibetler gelmiştir!

ABD’nin bu son kararındaki , “Güvenlik” gerekçesi bizzat ABD bilgisi, yardımı hatta, bizzat organizesi dahilinde oluşmuş bir, güvenlik gerekçesi olmuştur!

Türkiye’de eğer bir güvenlik gerekçesi ile endişe oluşacaksa bunun bir tek adresi vardır, o da ASALA ‘nın devamı eli kanlı bebek katili PKK’dır!

Hadi buna bir de DEAŞ ‘ı ekleyin!

Nitekim dün saatler 22:00’ı geçmişti ki, İskenderun’da bombalar patladı!

Patlamanın üstünden daha bir saat bile geçmeden faili belli oldu, ASALA’nın devamı eli kanlı bebek katili PKK’nın KCK uzantısı olduğu anlaşıldı!

Hatta, canlı bomba paramparça olup geberdi, ikinci kişi bendeniz bu satırları yazdığım saatlerde daha yakalanmamıştı!

Kim bu PKK?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmek parçalamak için kurulmuş yurt içi, yurt dışında bir çok elçilik görevlilerimizi, eşlerini, bebeklerini ve Türk’ü şehit etmiş ASALA’nın yerine bizzat Ermeni taşnaklar tarafından kurulmuş eli kanlı bebek katli Marksist, Leninist, Stalinist terör örgütü!

Yani, PKK’nın yanında PYD YPG gibi başkalarından peydahladığı piçleriyle sınırımızın ötesinde devletleşmeye çalışan örgüt!

Yani, Azerbaycan ‘ın işgal altındaki vatan toprağını kurtarmak için başlattığı milli mücadelesinde Azerbaycan’ın karşısında Ermenistan saflarında savaşan terör örgütü PKK, PYD, YPG!

Alın bir de on binlerce tır dolusu -bize paramızla vermediği- silahları PKK PYD YPG’ye hibe eden ABD ‘yi ekleyin!

Alın bir de Azerbaycan askerlerinin, ABD piyonu AB’ye (Avrupa Birliği) yakınlığı ile meşhur Ermenistan Devlet Başkanı Paşinyan’ın karşısında zaferini ekleyin!

Alın bir de ABD ‘deki seçimleri üstüne koyun, “Tamam artık kendini yorup, bizi de iyice aptal yerine koyma “ dediğinizi duyar gibiyim!

Bendeniz susacağım da yazının burasına bir de şu twiti koyayım!

Bu Twitter mesajı, hala müellifinin profilinde duruyor!

Şimdi anladınız mı, İskenderun ‘da bombayı hangi ittifak patlattı?

Anladınız, anladınız!

Ama birileri de şunu anlamalı, başaramayacaklar!