Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

#EvdeKalalım istifadan istifade edelim

“Bu da nasıl olacak” demeyin devir her şeyden istifade etme devri!

Yaşadığımız her bir andan istifade etmek zorundayız, özellikle de olağanüstü zamanlar olağanüstü şeylere gebeyse..!

Böyle zamanlarda bulanmış suyu özellikle daha da bulandırıp ava çıkanları da düşünürsek, ister istemez yaşadığımız her bir andan da istifade etme zarureti hasıl oluyor!

Neden bahsettiğimi üç aşağı beş yukarı, herkes anladı sanırım.

Evet, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey’in istifa, daha sonrasında da Cumhurbaşkanımızın istifayı kabul etmeme sürecinden bahsediyorum.

Peşinen şunu arz edeyim ki, olay vuku bulduğu anda #TürkiyeCumhuriyetiDevleti ‘nin devlet geleneği, TürkiyeCumhuriyetiDevleti ‘nin devlet adamlarının tecrübesi her türlü sürecin üstesinden gelmeye yeter . #Aklıselim çok güzel bir meziyettir” mesajımı sosyal medya hesaplarımdan paylaştım.

Nitekim de, Cumhurbaşkanımız istifayı kabul etmedi!

Önemli olan, mesajımdaki #Aklıselim ifadesiydi, gelin görün ki, o gece en az görünen de maalesef #aklıselim’lik oldu!

Asıl üzücü olan da buydu!

Kimisi, sanki her şey bitmiş, her şeyin sonu gelmişçesine bastı feveranı!

Kimileri de mal bulmuş mağribi gibi açtı ağzını yumdu gözünü!

Öncelikle, her iki kesimin de Türk Devletini, devlet geleneğini, gerek Sayın Soylu’yu gerekse de Sayın Cumhurbaşkanımızı tanımadıkları ortaya çıkmıştır!

İkinci olarak da var olan Ak Parti hikayesini gereğince okuyup anlayamadıkları ortaya çıkmıştır!

Çünkü, Sayın Soylu’ nun ne şartlarda -sadece içeride değil dışarıda hangi odaklarla- ne savaşlar verdiğini, Sayın Cumhurbaşkanımızın devlet adamı vasfının ötesinde nasıl ve hangi aşamalardan geçerek, nelerle boğuşa boğuşa dünya lideri olduğunu görememişler, anlayamamışlar!

PEKİ NE YAPMIŞLAR?

Kimseler kusura bakmasın sadece ve sadece ezayı çeken başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Soylu ve bir avuç ismin yaşayarak yazdıkları destansı mücadeleden geçinmişler, geçiniyorlar durum göstermiştir ki, geçinecekler de…

ASLINA BAKARSANIZ KONU GAYET BASİTTİ!

Hiç kimsenin en önemlisi de kendisini Ak Parti hikayesi içerisinde gören hiç kimsenin, haddi aşacak derecede fikir beyan edecekleri konu değildi bu...

Hadise, daha öncesinde görevi veren ile görevini layıkıyla yapmaya çalışan kişi arasında kararı verilecek ve herkesin de verilen kararı kabul etme mecburiyetinde olması gereken bir hadiseydi!

GELELİM ASIL İSTİFADE ETMEMİZ GEREKEN NOKTAYA!

Sayın Soylu’nun sosyal medya hesabından istifa paylaşımının üstünden daha dakikalar bile geçmemişti ki, başta FETÖ PKK ve adları bu sütuna sığmayacak sayıda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Milleti ve İslam Ümmeti düşmanlarının sevinç çığlıkları, ortalığı sardı!

Geçinenlerin gürültüsünden, ortalıkta arzı endam etmelerinden, asıl duymamız gereken sevinç çığlıklarını duyamadık, arzı endam eden çapsız ve soysuzları göremedik!

Eğer duyulabilmiş ve görülebilmiş olunabilseydi nedamet edilir, hiç olmazsa istifanın kabul edilmemesinden sonra da pazarda tezgahtar narası atılmaya devam edilmezdi!

Evet #EvdeKalalım istifadan istifade edelim!

KİMLER SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTI, BAKIN GÖRÜN!

Allah muhafaza en ufak bir zafiyet nelere sebep olacak, ne emeklere yazık olacak...

Başta teröre verdiğimiz şehitlerimizin ve 15 Temmuz’da verdiğimiz şehitlerimizin ruhları incinecek, bakın, görün!

Bir sözüm de Ak Parti yönetimine...

Ak Parti, bir an önce bu geçinenler zümresinden kurtulmalı!

Yoksa..!