Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

Sayın Ümit Özdağ Bey'e

Bu işte bir terslik mi var nedir, arkadaş!?

Siz, hem Arap kabilelerinden Kureyş Kabilesi 'nden Hazreti Muhammed (sav) peygamberin ümmeti olacaksınız hem de şimdilerde Arap düşmanlığı yapacaksınız..!

Siz, 1071'de Malazgirt Ovası'nda, Arap Kürt ne kadar coğrafya paydaşınız varsa onlarla omuz omuza Bizans'a karşı koyup, Anadolu'yu vatan tutacaksınız, şimdilerde de Arap düşmanlığı yapacaksınız...!

Atatürk'ün kendinden sonraki nesillere adeta vasiyet bıraktığı Misakı Milli haritasını bileceksiniz, şimdilerde ise Arap düşmanlığı yapacaksınız...!

100. yıl kutlamasına şunun şurasında sayılı günler kalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran kadroların içerisinde onca Arap aşiret reisleri vekiller olacak, siz de şimdilerde Arap düşmanlığı yapacaksınız...!

Bir asırlık devletimizde, onlarca Arap; bakan, bürokrat, polis belki de subay olarak görev aldı...

81 vilayetimizde, pek çok Arap asıllı kardeşlerimiz yaşamıştır, yaşamakta...

Onlar hiç, bu devletin, bu milletin huzurunu kaçıracak işlerin içerisinde olmuşlar mıdır, acaba?

Bayrağın tekliğine, milletin birlik ve beraberliğine hukukun üstünlüğüne bir zarar vermişler midir, acaba?

Organizeli olarak devletin askerine, polisine kurşun sıkmışlar mıdır, acaba?

Sayın Ümit Özdağ Beyefendi, bu sorularım öncelikle sizedir?

Eğer, Ülkücü Ümit Özdağ olarak cevap verecekseniz, merhum Seyyid Ahmet Arvasi' yi Ülkücü kimliğinizde nereye koyuyorsunuz, acaba?

Sayın Özdağ bilir misiniz, bendeniz de Ülkücüyüm ve merhum Seyyid Ahmet Arvasi' nin ilk baskısı ve üç kitaptan oluşan son baskısı, "Türk İslam Ülküsü" başucu kitaplarımdandır.

Sayın Özdağ, siz İzmir'den merhum Arap Muzaffer amcayı tanır mısınız, tanımıyorsanız, ki tanımıyorsunuz belli, hemen yanı başınızda duran -Neden, nasıl yanı başınızda durduğunu da çok, ama çok iyi bildiğim- Sayın Derviş Edip ağabeyim çok iyi tanır, size anlatsın lütfen!

Sayın Derviş Edip ağabeyim, merhum Seyyid Ahmet Arvasi' yi de Arap Muzaffer amcayı da çok iyi tanır.

Eğer, ülkücülüğünüz, Derviş Edip ağabeyimin bizzat tanıdığı merhum Seyyid Ahmet Arvasi ve Arap Muzaffer amcanın ölçüsündeyse, çok ayıp ediyorsunuz Sayın Ümit Özdağ Bey!

Bu diliniz, bu üslubunuzla, merhum Türkeş Bey'i de, Sayın Derviş Edip ağabeyimin çok iyi tanıdığı merhum Seyyid Ahmet Arvasi' yi de çok üzüyorsunuz!

Sizin milliyetçiliğiniz, sırf Osmanlı İmparatorluğu'nu dağıtmak için türetilmiş Fransız Devrimi tarifinde türemiş, 1993'te Almanya Solingen' de Gürsün İnce, Hatice, Hülya, Saime Genç ile Gülistan Öztürk'ü diri diri yakan o zihniyetteki milliyetçilik ise, işte orada durun!

Bu millet, 1984'ten beri teröre on binlerce evladını şehit verdiği halde, daha bir tek Kürt kardeşine karşı en ufak bir üzücü harekette bulunmamıştır!

Bu dil, bu milliyetçilik, bu ülkücülük bu toprakların dili, milliyetçiliği değil!

Kusura bakmayın da bu dil bana, 100 yıl önceki İngiliz planını hatırlatıyor!

Sayın Derviş Edip ağabey, merhum Muhsin Başkan ile kaleme aldıkları asrın manifestosu özelliğini taşıyan Sivil İnisiyatif Programı'na, "Her şeye rağmen iktidar değil! Nasipse iktidar'' düsturunu yazan kişidir!

Sayın Özdağ, merhum Atatürk'ün tarifinde yer bulan Asil Türk Milleti, bu, ''Her şeye rağmen iktidar'' düşüncesinden çok, ama çok çekti ve çok ağır bedeller ödedi!

Bence, yanı başınızdaki Derviş Edip ağabeyi lütfen iyi dinleyin, derim...!